LYSSNAT – VECKA 52

2 jan, 2022

I veckans lyssnat tipsar vi om ny musik från Moonica Mac, Emily Muli, Stella, Anna of the north och Ayelle.

Moonica Mac

Moonica Mac delar med sig av singeln Dalarna, det första smakprovet från hennes kommande album. Enligt henne själv är låten sprungen ur hemlängtan och Moonica Mac förmedlar den känslan på låten genom hennes vackra röst som förkroppsligar längtan efter hemmet och sorgen över att inte vara där. Dalarna är ett strålande exempel på vad vi kan vänta av fantastiska Moonica Mac.

Moonica Mac

Emily Muli

På singeln Break visar Emily Muli upp en vacker påminnelse av hur musik kan fungera som en paus i vardagen och hur en kan gå upp helt i musiken. Break innehåller en ljudbild som gång på gång får en att hitta nya nyanser och spännande influenser. Tillsammans med Emily Mulis vackra röst blir Break ett fint släpp att avsluta året på.

Stella 

Stella avslutade året med senaste singeln Listen Now. Låten är en påminnelse till henne själv om att en förtjänar bättre och en vänlig men bestämd påminnelse om att hålla fast vid den känslan. Låten har en enkel produktion som växer under lyssningen samtidigt som texten ligger i fokus och får ta sin välförtjänta plats på spåret.

Anna of the north

Varje gång Anna of the north släpper ny musik så vet man att det kommer att bli bra och shotgun är ett strålande exempel på det. På Shotgun skapar hon en berättelse om ensamhet och hennes känsliga röst tar med en på en resa genom längtan och utanförskap. Låten kommer från en inspelning i den norska serien Hver gang vi møtes.

Ayelle

Kodelines gamla hit All I Want får nytt liv med Ayelles nya version. Låtens nerv blir än mer närvarande när låten kläs ned till Ayelles vackra röst och en pianoslinga i bakgrunden. Ayelles nervsprakande röst ger låten den där extra känslan som får en att tro varenda ord hon sjunger och låten har aldrig känts mer självklar än i den här versionen.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This