LYSSNAT – VECKA 40

8 okt, 2021

I veckans lyssnat bjuder Popmani på ny musik från Lovis, Fletcher, Hedda Mae, Malee och Vera Vinter.

LOVIS

LOVIS är aktuell med ny singeln NÅT SOM ALLA SÄGER, en catchy poplåt om att våga fånga de stunder en är i snarare än att tänka tillbaka på dem och undra ifall en kunde ha gjort annorlunda. LOVIS sound doftar modern radiopop och med hennes utpräglade textförfattande bådar nya singeln gott för framtiden.

Lovis

FLETCHER

Girls girls girls är FLETCHERs andra släpp för i år. Det är en poppig dansvänliga låt där artisten får visa upp sitt kaxiga men samtidigt sårbara tonsättande språk. FLETCHER passar på även att smyga in en sampling av Katy Perrys I Kissed a Girl och får den att låta som att textraden aldrig tillhört någon annan.

Hedda Mae

The Early Struggles Of A Late Millennial är Hedda Maes andra EP. Det är en samling alster som alla målar upp varsin bild av hur det är att vara just “en late millennial” i form av Hedda Mae. Musiken doftar av såväl 90-tal som modern pop och hennes textspråk hintar om att hon går helt sin egna väg för att visa upp vem hon är som artist. Om du inte redan har upptäckt Hedda Mae så är det hög tid att göra det nu.

Hedda Mae

Malee

MALEE är aktuell med singeln Dior, hans andra singel från den kommande debut-EP:n Malee Mart. Soundet hintar om att MALEE hittar sina influenser i såväl pop och R&B och tillsammans med den ljudbilden väver han samman sin musik med själfulla röst. De senaste två singlarna från MALEE hintar om att vi kan vänta hos ännu fler storslagna musikaliska ögonblick på kommande EP:n.

Malee

Vera Vinter

Vera Vinter släpper sitt storslagna album Herbarium. På albumet möter Vera Vinters vackra röst hennes musikaliska altester som blandar folk- och indiepop där texterna skapar ett eget universum som vittnar om barndomsminnen från såväl landsbygden, staden och allt som finns däremellan.

Vera Vinter

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This