LYSSNAT – VECKA 30

30 jul, 2021

I veckans lyssnat bjuder vi på ny musik från Parcels, Park Hye Jin, Elias, Oscar Lang och Joshua Radin.

PARCELS

Den australiska elektropop-kvintetten Parcels är tillbaka med en ny upprymd singel. I ett uttalande berättar bandet att Comingback var en av deras tidigaste låtidéer sedan senaste albumsläppet, men samtidigt en av de sista låtarna som slutfördes. Det är funkigt flirtigt och rusande rytmiskt.

Parcels

PARK HYE JIN

Watchu Doin Later är den tredje singeln från Park Hye Jins kommande album Before I Die. Mellan refrängerna och verserna växlar den koreanske dj:n och producenten språket från engelska till koreanska. De mångfacetterade tonerna lyfter fram en annan sida av albumet, som innefattar ett elektroniskt rapsound i downtempo.

PARK HYE JIN

ELIAS

Den svenske artisten Elias slog igenom med låten Revolution 2015 och har sedan dess nominerats till bland annat två grammisar. Nu är han tillbaka med låten Hold It Out. Spåret karaktäriseras av ett mörkt driv och ett James Blake-aktigt sound.

OSCAR LANG

Write Me A Letter är ett spår från det kommande debutalbumet Chew The Scenery av den Londonbaserade artisten och producenten Oscar Lang. Den ömma pianoballaden visar en mjukare sida av Langs musik.

JOSHUA RADIN

Den amerikanska singer-songwritern Joshua Radin har släppt det nya albumet The Ghost And The Wall och samtidigt två Sverige-datum för turnén nästa vår. Plattan har producerats av Jonathan Wilson och beskrivs i ett pressmeddelande som utforskandet av ”de murar vi bygger kring oss själva för att skydda oss från sorg och smärta”.

Författare:
Redaktionen

 

Pin It on Pinterest

Share This