LYSSNAT – VECKA 28

16 jul, 2021

I veckans lyssnat bjuder Elin Strömberg på ny musik från Caroline Polachek, Nina Kraviz, Sunken, Liz Lawrence och Two Year Vacation.

Sunken

Den Londonbaserade kvartetten Sunken är tillbaka med ny musik och på nya singeln Show Me Your Mind har de nu samarbetat med producenten Ben Hillier (Nadine Shah, Doves, Blur). Den oemotståndliga låten handlar om hur någon väljer att presentera sig för dig och hur lätt det är att känna någon på ytan.

Sunken

Caroline Polachek 

Caroline Polachek som vi känner igen från den amerikanska synthpopduon Chairlift är aktuell med nya singeln Bunny Is A Rider. Låten fortsätter på samma spår som hennes kritikerrosade soloalbum Pang från 2019 och släpptes tillsammans med nyheten om tre större spelningar som artisten kommer göra senare i år.

Caroline Polachek

Two Year Vacation

Two Year Vacation värmer upp inför höstens EP-release Getting Into Real Estate med den strålande singeln Come Over When You Want som behandlar den komfort och den allmänna atmosfären som går att hitta i en mindre stad.

Two Year Vacation

Liz Lawrence 

Liz Lawrence släpper sitt tredje album The Avalanche den 17 september och nu delar hon med sig av ytterligare ett smakprov från samlingen på singeln Babies. Låten är inspirerad av videos på barn som skrattar på internet och i en kommentar beskriver Liz Lawrence att den är bra att driva ut demoner.

Nina Kraviz 

Den ryska elektroniska artisten och producenten Nina Kraviz släpper i dag ledsingeln Skyscrapers, hämtad från den kommande EP:n inspirerad av hennes bästa poplåtar.

Författare:
Elin Strömberg

 

https://popmani.se/lyssnat-vecka-27-7/

Pin It on Pinterest

Share This