LYSSNAT – VECKA 25

25 jun, 2021

I veckans lyssnat bjuder Emma Isberg på ny musik från Picture This, Jade Bird, Medkes, Friska Viljor och Snoh Aalegra.

Picture This

Den irländska kvartetten Picture This har släppt sitt nya album Life In Colour. På albumet har Picture This skapat en blandning av låtar som går från allt från mörka ballader till dansanta poplåtar. Albumet är på många sätt skapande av fansen som har peppat bandet till att skapa ny musik samtidigt som de har manat bandet till att ta sin tid med albumet.

Jade Bird

Now Is The Time är det senaste smakprovet från Jade Birds kommande album Different Kinds of Light. När hon premiärspelade den hos Annie Mac på BBC Radio 1 så berättade hon att låten är ett anthem för att motivera någon som Jade Bird vill lyfta eller bara lägga armarna om.

Mekdes

Hanging Upside Down är danska Mekdes första singel från hennes kommande album. Låten är ett snygg r&b alster där hon blandar nyskapande toner med gamla inspirationer med en text som stannar kvar.

Friska viljor

Indiedueon Friska viljor har släppt deras nya singel My own Satan, deras första singel på två år. Låten är en catchy sådan där produktionen visar på alla färdigheter som duon besitter i form av stora poppiga toner som vävs samman med deras unika uttryck.

Snoh Aalegra

Snoh Aalegras nya singel Lost You är en vacker låt med en storslagen produktion och en text som hintar om en kärlek som fortsätter att komma tillbaka. Hon sjunger om att känna att en är färdig med någon samtidigt som en ändå alltid hittar tillbaka. Låten kommer från hennes kommande album Temporary Highs in the Violet Skies som släpps den 9 juli.

Författare:
Emma Isberg

 

Pin It on Pinterest

Share This