LYSSNAT – VECKA 19

13 maj, 2022

I veckans lyssnat tipsar Whilliam Lindroth om ny musik från KÅRP, DNCE, BELL, Ella Mai och ALMEA.

KÅRP

KÅRP visar sin fulla potential i nya EP:n Perfect Order. Det är artistens andra kapitel av sin post-apokalyptiska trilogi och inkluderar singeln med samma namn samt tre nya låtar. Musiken tar oss till den närmaste underground klubben som skapar retrokänslor med elektronisk pop och mörk disco. Den passar utmärkt för att skapa rätt stämning i rummet.

DNCE

Gruppen DNCE slog igenom år 2015 med succésingeln Cake By The Ocean. De är återigen tillbaka med sin nya låt Move, deras första släpp sedan 2018. Den danspoppiga och funkiga singeln skapar en härlig stämning i renaste formgivingen, utmärkt för hemmafestens klimax.

BELL

BELL har beskrivits som en artist med ett hårt skal och en mjuk insida. Låten Är Du Inte Trött På Att Vara Du? är hennes fjärde singel sedan debuten förra året. Den elektroniska och poppiga låten är en smak för sig och representerar beskrivningen av henne på ett framstående sätt som ger positiva känslor i alla situationer.

Ella Mai

RnB-sångerskan Ella Mai är tillbaka med sitt andra album Heart On My Sleeve. Den starka kvalitén av hennes sångröst går inte att ignorera bort. Albumet sätter en trivsam stämning med sig och får lyssnaren att känna sig bekväm i sin miljö. Vibbarna av det sena 90-talet i kombination med den fräscha strukturen är värda att lyssna på in i minsta detalj.

ALMEA 

Sångerskan ALMEA presenterar sin debuterande singel Saknar Inte Dig. Låten sätter det perfekta startskottet hos artisten med sin kraftfulla och avnjutande sångröst kombinerat av sitt piano. Den väcker både känslor och engagemang för artisten. Det ska bli spännande att följa hennes nästa fotspår på den svenska pop-scenen.

Författare:
Whilliam Lindroth

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This