LYSSNA: Tove Styrke – Walking Away

25 okt, 2021

Walking Away

Tove Styrke är aktuell med den dansanta singeln Start Walking och introducerar dansbandet Tove Styrkez.

Under sommaren fick vi ta del av Tove Styrkes singel Mood Swings och nu är det åter dags för ny musik. Nu är det den dansanta singeln Walking Away som står i fokus, en låt som Tove Styrke smyg premiärspelade på festivalen Popaganda i Stockholm för några veckor sedan.

Låten handlar om en person som är medveten om att hens relation är över och om hur mycket det suger att behöva vara den som faktiskt avslutar relationen. I ett pressmeddelande berättar Tove Styrke att hon är besatt av låten och att kombinationen är mellan ett upptempo beat med en sorglig text är bästa kombo hon vet.

I samband med singelsläppet släppte hon även en musikvideo där hon introducerar dansbandet Tove Styrkez för världen. I musikvideon startar nämligen Tove Styrke det 70-tals doftande dansbandet Tove Styrkez och tillsammans turnerar de runt i Sverige och bjuder publiken på en och annan överraskning.

Förutom Tove själv består dansbandet av bland annat artisten Esther och i publiken står artisten GRANT. Videon är regisserad av Oskar Gullstrand.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This