LYSSNA: Julia Michaels – All Your Exes

av | mar 31, 2021 | Artiklar, LYSSNA:, Ny musik

Julia Michaels är aktuell med sin senaste singel All Your Exes.

All Your Exes visar upp en ny sida av Julia Michaels rent musikaliskt där såväl rock- som popinspirerade toner kommer fram på ett nytt sätt. Det är en låt som beskriver känslan av att känna sig utbytbar och jämfört med ex i ens nuvarande relation och hur en dealar med känslan samtidigt som en vill vara en fin partner. All Your Exes är skriven med JP Saxe och producerad av The Monsters & Strangers och German.

I samband med släppet skrev Julia Michaels på Twitter att hon hoppas att lyssnaren älskar låten och innehållet som doftar såväl satir som delar av sanning. Hon fortsätter med att skriva att tiden under skrivandeprocessen var en rolig tid och att den var extra rolig med tanke på att hon skrev låten med sin partner JP Saxe. Duon har tidigare i år nominerade för en grammy för bästa låten för låten If the world was ending.

Sedan Julia Michaels släppte sin debut-EP Nervous System under 2017 har hon hunnit släppa flera EPs, singlar som toppat topplistorna och samarbeten med bland andra Niall Horan och James Bay.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This