LYSSNA: Clara Klingenström – Färger

19 mar, 2022

Färger

Clara Klingenström blev nyligen nominerad till en Grammis för årets nykomling. Nu släpper hon låten Färger, som handlar om att inte kunna kommunicera med en partner.

Claras dagbok släpptes i december förra året. Låten Färger var då med på albumet men släpps nu även som singel. Låten handlar om ett förhållande som man inte kan få att fungera, en klassisk vispopsdänga som kommit att bli Klingenströms signum.

– Den passar så mycket in i min värld just nu och därför älskar jag den här låten. Jag är så trött på killar som inte kan kommunicera vad de tänker och känner. Jag är en känslomänniska med tusen olika färger och måste få ut allt inom mig annars blir jag bara instängd och deppig, skriver Klingenström i ett pressmeddelande.

I september inleder Clara Klingenström sin första turné.

 

Skribent:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This