LYSSNA: Alex Cameron – Sara Jo

18 nov, 2021

Billie Marten

Efter två år är Alex Cameron tillbaka med ny musik i form av singeln Sara Jo.

2019 släppte Alex Cameron albumet Miami Memory. Rent soundmässigt är den nya singeln Sara Jo betydligt mindre experimentellt lagd, det är istället i text som den är mer utforskande.

I låten sjunger Cameron om dåliga beslut, ”Who told my brother that his kids are gonna die from this vaccine?/Who told my mother that she’s never gonna find no love, nobody?/Who told my father that he doesn’t have to pay for counselling?”.

– Se mig distansera mig själv från idéer och handlingar som jag inte längre identifierar mig med. Jag kan ha tänkt att något var sant, eller rätt, eller rättvist – men det var någon annans idé. Det var en idiots spekulationer. Jag var offret för charm. Och förövaren är den som bör beskyllas. Om ändå jag kunde minnas vilken idiot de var. Därför har vi Sara Jo, ett sökande efter personen som är ansvarig för alla dåliga idéer. För det är verkligen inte jag, skriver Cameron i ett mycket långt uttalande.

 

Skribent:
Emma Thimgren

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This