Laleh intar Ullevi 2022

7 jun, 2021

Billie Marten

Laleh gör sin största konsert hittills på Ullevi nästa sommar.

Som vi trånar efter fullsatta arenor och livemusik igen och i dag blev fick vi ännu en konsert att se fram emot. Nästa sommar är det dags för Laleh att inta klassiska arenan Ullevi där hon kommer att göra sin största konsert hittills.

– Ullevi var en plats där jag som liten fotbollstjej gick för att titta på Gais eller stå utanför vid grinden och få autografer ifrån mina favoritspelare, så nu, efter alla år känns det lite extra speciellt, jag kommer dock inte ha med mig min fotboll, tror jag, säger Laleh i en kommentar.

10 juni kommer konserten att äga rum och biljetterna släpps redan på fredag via Ticketmaster. I samband med biljettsläppet kommer Laleh även att släppa sin första låt på engelska sedan 2018 i form av singeln Change. En låt som artisten berättar handlar om förändring.

Change handlar om förändring, sommaren är här nu och det blir lättare att börja tro och hoppas både på sig själv men också på en framtid. I musikvideon till Change stormar barnen in på ett möte, de kastar och klipper i de vuxnas papper där det står business as usual. De försöker rädda både de vuxna men också deras framtid och framtiden är väl ändå deras… men det är inte bara upp till barnen, vi måste vara på deras sida nu and we gotta change.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Carolina Mendozza

Pin It on Pinterest

Share This