Jobba med oss

Är du kreativ och utrycker dig väl i skrift? Brinner du för att upptäcka ny musik? Just nu söker vi fler skribenter till vår redaktion.

Popmani har sedan 2017 varit din vän i musikdjungeln. Vi strävar alltid efter att ge nya perspektiv på musikbranschen och ge våra läsare det senaste inom den nyaste musiken.
Popmani är politiskt och religiöst fristående, men ämnar att lyfta mångfald och jämställdhet.

Att arbeta på Popmani innebär möjligheten att få journalistisk och redaktionell erfarenhet,
samt möjlighet att utveckla ditt skrift- eller bildspråk. Vi på redaktionen består av ett mångsidigt team där allas idéer väger lika mycket och tillsammans har vi väldigt roligt. Arbetet sker ideellt. Just nu söker vi skribenter och fotografer i hela Sverige.

Som skribent…

skriver du allt från recensioner till krönikor, intervjuer och nyheter. Vi ser gärna
att du brinner för att upptäcka ny musik och har god koll på musikbranschen. Vi söker särskilt dig som vill skriva om hiphop, pop eller indie. Som skribent på Popmani är det viktigt att:

…du är självständig, tar initiativ och är kreativ
…du har en god känsla för text och kan uttrycka dig väl i skrift
…du har erfarenhet av att skriva både artiklar och intervjuer
…du är noggrann och håller deadlines

Som fotograf

på Popmani jobbar du främst med konsert- och festivalfoto, men även porträttfoto för bland annat månadens intervju. För fotografer ser vi gärna att:

…du har ett personligt bildspråk
…du har erfarenhet inom porträtt eller konsertfotografi
…du är noggrann och håller deadlines
…du är självständig och kreativ

Vid intresse, mejla personligt brev, cv och minst tre arbetsprover till jobb@popmani.se. Märk ämnesraden med den tjänst du söker. För skribenter vill vi även att du inkluderar vilka genrer av musik du helst skriver om.

Pin It on Pinterest

Share This