Jobba med oss

Är du kreativ och utrycker dig väl i skrift? Brinner du för att upptäcka ny musik? Just nu söker vi fler skribenter till vår redaktion.

Att arbeta på Popmani innebär möjligheten att få journalistisk och redaktionell erfarenhet, samt möjlighet att utveckla ditt skrift- eller bildspråk. Vi på redaktionen består av ett mångsidigt team där allas idéer väger lika mycket och tillsammans har vi väldigt roligt. Arbetet sker ideellt. Popmani är politiskt och religiöst fristående, men ämnar att lyfta mångfald och jämställdhet.

Som skribent skriver du allt från recensioner till krönikor, intervjuer och nyheter. Vi ser gärna att du brinner för att upptäcka ny musik och vi söker särskilt dig som vill skriva om hiphop, pop eller indie.

Som skribent är ser vi gärna att:
…du är självständig, tar initiativ och är kreativ
…du har en god känsla för text och kan uttrycka dig väl i skrift
…du har erfarenhet av att skriva både artiklar och intervjuer
…du är noggrann och håller deadlines

Som fotograf på Popmani jobbar du främst med konsert- och festivalfoto, men även porträttfoto för bland annat månadens intervju.

För fotografer ser vi gärna att:
…du har ett personligt bildspråk
…du har erfarenhet inom porträtt eller konsertfotografi
…du är noggrann och håller deadlines
…du är självständig och kreativ

Vid intresse, mejla personligt brev, cv och minst tre musikrelaterade arbetsprover till jobb@popmani.se. Märk ämnesraden med den tjänst du söker. För skribenter vill vi även att du inkluderar vilka genrer av musik du helst skriver om.