Imenella samarbetar med Myra Granberg

17 nov, 2021

Imenella

Träffsäkert samarbete när Imenella gästas av Myra Granberg på nya singeln Vidare.

Det börjar närma sig releasen av Imenellas efterlängtade debutalbum Gemini som släpps den 29 januari. Under året har hon släppt singlarna Nordvästra och Passion för att i fredags dela med sig av singeln Vidare.

På låten Vidare gästas hon av popundret Myra Granberg som i år även hon släppte sitt debutalbum Andra sidan är ni klara.

– Den här låten betyder så sjukt mkt för mig, jag vill att mina lyssnare ska lära känna mig bättre och förhoppningsvis också hjälpa de gå vidare från destruktiva relationer. Så när en av mina absolut favoritartister gästar den så kan ni ju förstå hur lycklig jag blev, har nästan aldrig varit med om ett mer genuint och vackert möte under mina musikår. Det var okomplicerat organiskt och vi båda bara skapade och med Lukas på beatet kan fan inget gå fel. Hoppas ni älskar den lika mkt som vi gör, säger Imenella.

Det kommande albumet är enligt Imenella själv väldigt personligt och hon kommer att visa upp en mer sårbar sida.

– Albumet är mycket mer personligt och jag är mer sårbar. Jag är inte rädd för det längre. Kärlekserfarenheter, saker jag gått igenom i andra relationer, det jag upplevt i industrin som frustrerat mig, det vill säga att behöva jobba dubbelt så hårt när man är en svart blattetjej från orten som får jävligt lite ”recognition”. Den heter ”Gemini” för att jag är arg och irriterad samtidigt som jag är skitglad och jättenöjd med den jag är. Komplex helt enkelt.

 

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This