Imenella bakom regin av Yasins nya video

av | dec 8, 2020 | Artiklar, Ny musik, Nyheter, Video

Imenella står bakom regin av videon till Yasins låt Applause.

Imenella har under de senaste två åren tagit en självklar plats inom den svenska hiphopen och bland annat fått ta emot pris i kategorin Årets nykomling på Grammisgalan samt Musikförläggarnas stipendium 2019.

Men Imenellas artisteri slutar inte där, utan utöver hiphopen är hon även koreograf och nu senast står hon bakom regin av musikvideon till Yasins låt Applause.

– I ett samtal med Yasin sa jag: Om du ger mig chansen så vill jag gärna göra din nästa video . Hans svar på det var – kör. Jag var chockad för jag tänkte: Sveriges största rappare bara låter mig alltså regissera hans video. Jag som är amatör utan erfarenhet who does that haha, sedan växte paniken i mig.

Jag visste exakt vilka jag skulle vända mig till. Jag har Hajan Jabar på speed dial i många av mina projekt. MERAKI is best in The game och bästa av allt, de är kvinnor, jag visste att de skulle förstå min vision – and that they really did. Den här upplevelsen kommer jag aldrig glömma. Hela produkten var bara kvinnor och jag kan inte beskriva den känslan när alla fattar ALLT . Guld värt, obeskrivligt och helt jävla underbart, berättar Imenella om proejektet.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Paulina Torbjörnsen

Pin It on Pinterest

Share This