Hayley Williams gör emo-podcast

1 maj, 2022

Billie Marten

Paramore sångaren Hayley Williams har lanserat en ny podcast, Everything Is Emo.

BBC har meddelat att Hayley Williams kommer göra 20 stycken timmeslånga avsnitt om emo-kulturen. Programmen kommer inkludera musik, gäster och Williams egna berättelser från musikkarriären.

– För inte så länge sedan började folk kalla mig ”veteran” på min musikscen och i industrin. Det låter lustigt för mig eftersom jag mer känner mig som ett fan. Sanningen är att jag har vuxit upp på musikscenen de två senaste decennierna. Jag är väldigt exalterad över att ha möjligheten att offentligt nörda över band och låtar som får mig att känna mig som hemma, skriver Williams i ett pressmeddelande.

För närvarande går programmet endast att lyssna på via BBC:s egna webbsida, du hittar Everything Is Emo här.

 

Skribent:
Emma Thimgren

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This