GRANT tillbaka med låt om relationer

19 sep, 2021

Billie Marten

GRANT följer upp förra årets EP men nya singeln What’s A Woman To You? och tillhörande musikvideo. Låten handlar om att vara i sitt första riktiga förhållande.

26-åriga GRANT debuterade 2018. Förra året kom EP:n Vertigo och efter ett år utan musik är det nu dags för det nya släppet What’s A Woman To You?. Medan hennes tidigare musik handlat om att växa upp, har GRANT nu valt att fokusera på relationer.

– Nu vill jag utforska gråskalan av att vara mitt i mitt första riktiga förhållande och hur jag definieras i relation till min partner. Plötsligt kan jag relatera till kvinnorna runt omkring mig – mödrar, farmödrar, mormödrar och vänner – med vilka jag har haft otroligt fina, blottande och insiktsfulla diskussioner. ’What’s a woman to you?’ är skriven som ett resultat av dessa, skriver hon i ett pressmeddelande.

Musikvideon är regisserad av Angelina Bergenwall och tillsammans vill de ge en mer realtistisk bild av kvinnor.

– Det blev också tydligt att kvinnor oftast porträtteras som starka eller trasiga, sällan likgiltiga. Jag har lekt med den schablonen och kommit fram till att den mest utmanande rollen vi spelar är idén om oss själva, skriver GRANT.

 

 

Författare:
Emma Thimgren

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This