GP sänder stödgala för Pustervik

av | mar 30, 2020 | Artiklar, Nyheter

GP sänder gala med artister som Sarah Klang, Daniel Norgren, Slowgold, Graveyard och Virginia & The Flood för att stötta Pustervik.

Precis som i resten av landet har musiklivet i Göteborg berörts av de begränsningar som råder för offentliga sammankomster och i ett tidigare uttalande har Pusterviks VD Daniel Levin berättat att en konkurs är att vänta efter maj månad.

Nu står det klart att Göteborgsposten kommer att arrangera en stödgala på lördag för att stötta Pustervik som kommer att sändas på tidningens hemsida. Galan kommer att genomföras på Pustervik utan publik med artister som Sarah Klang, Daniel Norgren, Slowgold, Graveyard och Virginia & The Flood.

– Vi är otroligt glada över allt stöd vi på Pustervik har fått från såväl gäster som artister och musiker den senaste tiden. Läget är fortfarande väldigt tufft. Men att ändå kunna ha en konsert på Pustervik igen, med så fantastiska akter som vi kommer ha på lördag, får oss alla att orka kämpa vidare. Det blir en kväll som manifesterar varför vi finns till, berättar Daniel Levin i ett uttalande om kvällen i GP.

Sändningen kommer vara tillgänglig för alla besökare på gp.se och det kommer att finnas möjlighet att ge ett bidrag till förmån för Pustervik.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Madeleine Martinsson

Pin It on Pinterest

Share This