Girl in red aktuell med You Stupid Bitch

av | apr 25, 2021 | Artiklar, Ny musik, Nyheter

Girl in red förbereder för släppet av hennes debutalbum med låten You Stupid Bitch. En låt om att finna sig i att bli friendzonad, inspirerad av filmen The Perks of Being a Wallflower.

You Stupid Bitch är den fjärde singeln från Girl in reds debutalbum If i could make it go quiet. Låten som hon själv kallar väldigt rättfram är inspirerad av ett citat från filmen The Perks Of Being A Wallflower, ”we accept the love we think we deserve”.

– Det är en hjärtskärande replik, men det är verkligen vad jag upplevde i den här situationen. Jag var alltid där för den här personen som fick deras hjärta krossat och jag kom alltid springandes. Jag brukade släppa allt bara för att vara där. Den personen såg mig aldrig som något mer än en vän, även om jag kände att jag hade kunnat göra henne så lycklig, skriver hon i ett pressmeddelande.

Författare:
Emma Thimgren, Redaktör

Fotograf:
Jonathan Kise

Pin It on Pinterest

Share This