Billie Eilish släpper låt om destruktivt förhållande

av | apr 30, 2021 | Artiklar, Ny musik, Nyheter, Video

Billie Eilish har släppt den tredje singeln från sitt kommande album. Med låten Your Power som hon beskriver som ”väldigt nära hennes hjärta” vill Billie ta upp ämnet om destruktiva förhållanden.

Nyligen berättade Billie Eilish att hennes andra album är på gång och släpps 30 juli. Nu är det dags för den tredje singeln, Your Power. På Instagram skriver Billie:

– Det här är en av mina favoritlåtar som jag skrivit. Att släppa den här låten känns väldigt sårbart eftersom den är så nära mitt hjärta. Den handlar om många olika situationer som vi alla sett eller upplevt. Jag hoppas att den kan inspirera förändring. Försökt att inte utnyttja din makt.

I låten sjunger Billie om ett förhållande med en minderårig, vilket kan syfta till relationen som hon visat i sin dokumentär som släpptes tidigare i år, då hon var tillsammans med en sex år äldre man.

Hon sjunger också om att han bara ångrar sitt handlande när han blir påkommen eller riskerar att bli av med sitt skivkontrakt. I musikvideon till låten ser vi Billie långsamt bli kvävd av en orm.

Författare:
Emma Thimgren, Redaktör

Pin It on Pinterest

Share This