Annika Norlin släpper dubbelsingel

19 nov, 2021

Annika Norlin

Annika Norlin släpper album och delar med sig av ännu en dubbelsingel.

Den 21 januari kommer Annika Norlins album Mentor, hennes första album under hennes eget namn. De första smakproven från albumet släpptes den 29 oktober under titeln Hydra/Pengar och nu följs de upp av dubbelsingeln Darkest Shade of Dark och Den sista.

På låten den svenska låten Den sista får Norlin backup av Mattias Alkberg som enligt henne själv behövdes för att förstå blandningen av romantik, skräck och buskis. Darkest Shade of Dark bygger på en helt engelsk text som Norlin skrivit om ork och tröst till de som mår dåligt.

Annika Norlin har varit en självklar del på den svenska musikhimlen under många år och visat upp sin talang genom både sitt egna projekt men också genom projekt som Säkert! och Hello Saferide. Där har hon skrivit och sjungit på både engelska och svenska. Men det kommande albumet Mentor blir första skivan där hon kombinerar språken.

I ett pressmeddelande berättar hon att det blev hälften på svenska och hälften på engelska på grund av hon skrev texter på bägge språken till de flesta låtarna och tog det hon tyckte blev bäst.

 

Författare:
Redaktionen
 

Pin It on Pinterest

Share This