Foto: Magnus Ragnvid

Foto: Magnus Ragnvid

I september släpper Alex Schulman och Sigge Eklund sin första gemensamma bok, en nyhet som redan genererat stort intresse från både läsare och media. I boken får vi en närmare titt in i huvudet på författarduon och deras privata betraktelser om ämnen som är relevanta för oss alla. 

Vi har tidigare sett hur väl Alex Schulman och Sigge Eklund samarbetar i Alex och Sigges podcast, som är en av Sveriges mest populära med mer än en halv miljon lyssnare. Nu släpper de den gemensamma boken TID – Livet är inte kronologiskt på Bookmark Förlag. 

Temat ”tid” är ett ämne som duon utforskat i tidigare arbeten. Men i deras nya bok är de mer utlämnade. TID – Livet är inte kronologiskt är en bok där läsaren får chansen att närma sig essensen av författarnas tankar, vare sig man är troget fan eller aldrig tidigare bekantat sig med deras arbete. Tillsammans utforskar de tiden med konventionella skrivmetoder, för att sedan dela in tiden på ett sätt som vi inte är vana vid.

”Jag och Alex är ganska olika som personer. Men i vår besatthet av tidens gång och vad den gör med oss så möts vi alltid. Vi har märkt att vad vi än arbetat med, så har vi till slut landat där, i samtal om våra barndomar, om hur vi lever i nuet – och vad som ska hända sen. Därför är den här boken så oerhört spännande att skriva för oss”, säger Sigge Eklund i ett pressmeddelande.

Boken kommer att lanseras till årets Bok- och biblioteksmässa i Göteborg.

Pin It on Pinterest

Share This