Adeles första singel från 30 ute

15 okt, 2021

Adele

Adele har släppt den första singeln från sitt kommande tredje album 30. Hennes första nya musik på sex år.

Adele berättade i veckan att hennes album 30 släpps 19 november. I enlighet med hennes två första album är det döpt efter åldern hon var när hon skrev det.

Nu är den första singeln Easy On Me ute.

– Jag var verkligen inte alls där jag hade hoppats att jag var när jag påbörjade albumet för tre år sedan. […] Jag har lärt mig många hårda sanningar under tiden. Jag har ömsat skinn och byggt upp ett nytt. Jag har upptäckt genuint användbara och hälsosamma mentaliteter, och jag känner att jag äntligen fått tillbaka mina känslor. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att jag aldrig varit så fridfull i mitt liv. Och därför är jag redo att äntligen släppa det här albumet, skriver Adele i ett uttalande på Instagram.

Albumet följer upp hennes album 25 som kom 2015.

 

Skribent:
Emma Thimgren

Fotograf:
Press

 

Pin It on Pinterest

Share This