Zara Larsson annonserar konsert på internationella kvinnodagen

av | feb 16, 2021 | Artiklar, Nyheter

Albumaktuella Zara Larsson uppmärksammar internationella kvinnodagen med en global streamingkonsert.

Den 5 mars släpper Zara Larsson albumet Poster Girl och nu står det klart att bara några dagar efter släppet på den internationella kvinnodagen kommer den svenska popstjärnan att framföra låtarna under en global streamingkonsert.

Konserten är ett samarbete med IKEA och låtarna kommer att levandegöras i specialdesignade miljöer framtagna av företaget och inredningsdesigner Midori Hasuike.

– Jag är så peppad på att samarbeta med IKEA vid detta event på internationella kvinnodagen. Jämlikhetsfrågan har alltid legat mig varmt om hjärtat, så det känns helt rätt att tillägna min första spelning på drygt ett år till alla fantastiska kvinnor runtom i världen. Jag har längtat något sjukt efter att uppträda live, och jag hoppas att mitt band, mina dansare och jag kan sprida glitter och glädje hem till er alla, berättar Zara Larsson.

Konserten kommer sändas exklusivt via YouTube och finns bara tillgänglig under en begränsad tid.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Fotograf:
Carolina Mendozza

Pin It on Pinterest

Share This