VIDEO: Makeout Point – Audrey

av | Nov 29, 2017 | Ny musik, Video

Makeout Point följer upp deras senaste singel Audrey med en musikvideo.

– När Simon frågade mig om jag ville regissera en musikvideo åt Makeout Point hade jag precis kommit hem från Japan. På flyget hade jag sett Beetlejuice som är en av få bra Tim Burton-filmer och fick genast en uppenbarelse; Shiva som Winona Ryder i mystiskt, grönt sken. Jag ville även göra en parafras på slutscenen från Antonionis mästerverk Blow-Up, men det är inte det videon handlar om; den handlar om att världen kan vara lika turbulent, förvirrande och groovy som en LSD-tripp men när du är med dina ’best friends’ kan du få en sån där underbar känsla av trygghet i tillvaron, berättar Jonathan Södergren i en kommentar om skapandet bakom videon.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This