VIDEO: Lykke Li – bad woman (Live at RMV Studio Stockholm)

av | Dec 21, 2018 | Ny musik, Video

Lykke Li har släppt en avskalad version av låten bad woman.

Under året som gått har Lykke Li bjudit på ett magiskt nytt album och flera minnesvärda konserter. Hon har tagit en ny väg med influenser från trap och kombinerat det med ett brustet hjärta, vilket visade sig vara ett mycket lyckat koncept. Som en avslutning på året delar nu Lykke Li med sig av en intim version av låten bad woman tillsammans med ett meddelande till sina fans.

– Lagom till att vi säger hejdå till det här året, vill jag passa på att tacka alla som har lyssnat, kommit på mina konserter och öppnat era hjärtan till mig som blottad min själv. Som ett bevis på min kärlek får ni nu något ännu mer avskalad. Kärlek gör ont, men det är vad vi är gjorda av. Från ett trasigt hjärta till en annan, hälsar Lykke Li i en kommentar om inspelningen.

 

Pin It on Pinterest

Share This