VIDEO: Julia Holter – Words I Heard

av | okt 17, 2018 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter, Video

Julia Holter fortsätter att imponera med sitt nya material och idag släpptes singeln Words I Heard tillsammans med enastående musikvideo.

Det börjar närma sig albumrelease för Julia Holter och idag släpptes albumets andra singel Words I Heard tillsammans med en otroligt vacker musikvideo.

Bakom skapandet hittar vi Dicky Bahto som även gjort videon till den tidigare släppte singeln I Shall Love 2 och som andra spår från skivan lämnar Julia Holter verkligen ingen besviken.

– När Julia berättade att titeln på hennes album inspirerades av Etel Adnan, en av mina favoritförfattare, kände jag att jag var tvungen att göra en film till en av låtarna på Mount Tamalpais, ett återkommande ämne i både Adnans bildkonst och hennes skrivande. Jag filmade under några vandringar nerför Dipsea spåret, och i den sista delen av låten kombineras detta med fotografier som gjorts under albumens studio-sessioner, berättar Bahto i en kommentar om musikvideon.

Albumet Aviary släpps den 26 oktober och är uppföljare till Holters senaste kritikerrosade Have You In My Wilderness som släpptes för tre år sedan.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This