VIDEO: Black Lips – Rumbler

av | jan 13, 2020 | Läsvärt, Ny musik, Video

Garage möter country på Black Lips nya singel Rumbler.

Nästa fredag släpper det amerikanska garagerockbandet Black Lips sitt nya album Black Lips Sing In A World That’s Falling Apart. Albumet blir bandets nionde och enligt de redan släppta singlarna Gentleman, Odelia och Rumbler tyder mycket på att skivan kommer att bli en countrydoftande historia.

Sist ut inför albumreleasen var låten Rumbler som släpptes i förra veckan och till singeln släpptes även en video regisserad av Rebecca Knox.

– Det här är en låt som jag skrev om en G.I. Joe docka med kodnamnet Rumbler och jag är nästan säker på att den är baserad på min farbror och krigshjälte Bobby Earl Swilley. Kadensen i låten är baserad på en björnjaktsdikt som min farfar läste för mig så den här låten är en ode till de äldre, berättar Per Jared Swilley i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This