VIDEO: Billie Eilish – everything i wanted

av | jan 26, 2020 | Artiklar, Ny musik, Video

Popstjärnan tar oss med på en biltur under ytan i videon till singeln everything i wanted.

I november släppte Billie Eilish sin senaste singel everything i wanted som uppföljare till succédebuten WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Nyligen blev det också klart att popstjärnan kommer göra soundtracket till nästa James Bond-film och nu delar Eilish med sig av en ny musikvideo till singeln everything i wanted där hon för andra gången själv står för regin.

– Min bror och jag skrev den här låten om varandra och jag ville skapa en visual som betonar att vi oavsett ska vara där för varandra genom allt. Det här är den andra videon som jag regisserat och vi arbetade så hårt med den i slutet. Jag älskar den och jag hoppas att ni också gör det, säger Billie Eilish i en kommentar om videon.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This