Veronica Maggio släpper ny singel

av | mar 5, 2019 | Artiklar, Nyheter

Veronica Maggio släpper ett nytt album i år.

Veronica Maggio avslöjar idag i ett meddelande på Facebook att ett nytt album är på väg och att en första singel kommer att släppas den 22 mars. Singeln går under titeln Kurt Cobain och är skriven tillsammans med Simon Hassle och Jocke Berg.

Kurt Cobain består av lika delar kärlekssynth, ett bråk i stockholmsnatten och att välja bort mörker. Det en sån där låt som jag ofta önskar att jag hade lättare för att skriva. Som känns ljus utan att den blir för hurtig.Jag, Simon Hassle och Jocke Berg skrev den första gången vi träffades alla tre i studion. Jag hade ju redan skrivit några dagar med Jocke på en annan låt och visste att han är precis så bra som man hoppas att han ska vara. Men man vet ju aldrig om inspirationen bara räcker till en låt eller fler. I vårt fall blev det ett helt album berättar Veronica Maggio i en kommentar om singeln.

Det kommande albumet kommer att släppas i två delar, varav den första delen släpps innan sommaren och hela albumet släpps till hösten. Senast Veronica Maggio var aktuell med ett album var 2017 med Den första är alltid gratis.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This