UPPTÄCK: Thomas Ekspong – Stan Snurrar I Feber

av | maj 19, 2018 | Ny musik, Upptäck

Första singeln från Thomas Ekspongs debut EP är här. Stan snurrar i feber är allt en vill ha av en rå sommarlåt.

Thomas Ekspongs debutsingel Stan snurrar i feber kunde inte släppts en bättre tid, solen har lyst febervarm i veckor och låten osar av sommarhets. Singeln är tagen från Ekspongs kommande EP Ett snedsteg i rätt riktning och har ett härligt DIY-sound där produktionen inte har gjort resultatet för sönderputsat. Det är lagom rått, lite distat och skevt, men med fantastiska melodislingor, lite härlig baktakt, oväntade instrument och en text som bär.

Sången har ibland ett snudd på metalliskt ljud i sig, och ackompanjeras stundtals av såväl trallande som visslingar. Med rader som ”jag gick bort mig en kväll, hamnade mitt i labyrinten bland coca-cola-dealersmänsker jag inte kände igen. Så jag ringde dig, jag var full och glad och sa saker till dig jag vet jag kommer ångra nästa dag” sättar han tonen på ett rått och igenkännande vis, och bygger upp förväntningarna inför EP:n.

Författare:
Clara Kron, Redaktör

Pin It on Pinterest

Share This