UPPTÄCK: RAYDEEO1 – STARTED IT

av | maj 28, 2020 | Artiklar, Ny musik, Upptäck

Drömlik och sensuell RnB på RAYDEEO1:s nya singel STARTED IT.

Att brittiske RAYDEEO1 bara har släppt musik i lite över ett år är svårt att förstå med tanke på det konsekvent välpolerade sound som varit genomgående i alla hans släpp. Under året som gått sedan hans första låt WAY släpptes har en rad ytterligare singlar kommit ut, den ena mer fängslande än den förra.

RAYDEEO1 gör framför allt R’n’B med inslag av trap och beskriver sin musik som hypnotiska ljudlandskap för de som vill fly verkligheten en stund. Den nya singeln STARTED IT som släpptes på tisdagen lever helt klart upp till den beskrivningen. Låtens tunga bas, kombinerad med artistens otroligt behagliga sångröst, kan nog få vem som helst att drömma sig bort.

STARTED IT handlar om spänning och närhet, om den längtan och dragning man kan känna efter en person man precis börjat träffa. RAYDEEO1 berättar själv om låten i en kommentar till Popmani:

– Så här intim har jag aldrig tidigare varit på någon av mina låtar. Det är en romantisk och sensuell berättelse om när två själar möts och omedelbart anknyter på en djupare nivå. Berusning hjälper till att ta fram självförtroendet i dig. Låt saker flyta i ögonblicket.

Författare:
Linn Anglerfjord, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This