UPPTÄCK: Navvy – Somebody Else

av | dec 6, 2020 | Artiklar, Ny musik, Upptäck

Nya Zeeländska Navvy avslutar sitt epos om sitt uppbrott med den tredje och sista EP:n Final Pieces. I låten Somebody Else är Navvy redo att göra sig av med krävande personer.

Navvys uppbrott efter en otrohet blev starten på hennes musikkarriär och 2019 kom The Breakup EP. Sedan dess har hon släppt ytterligare en EP, No Hard Feelings, om mellanfasen innan man kommit över någon. Final Pieces är den sista pusselbiten, som också utforskar fler teman som sorg och vänskap.

Det märks en tydlig utveckling mellan släppen, och särskilt Somebody Else sticker ut på den senaste samlingen. En klockren pop anthem med medryckande melodier och beat.

– Den handlar om att inse att jag inte kan finnas där för alla, och att jag ibland behöver be folk att ge mig utrymme. Jag vill alltid hjälpa till, så det är en väldigt svår sak för mig att göra, säger Navvy till tidningen Dork.

Navvy har sagt att hon jobbat på med musiken under pandemin. Så det lär inte dröja länge utan ny musik från Navvy, som släppt sin musik i en rasande produktionstakt.

Författare:
Emma Thimgren, Redaktör

Pin It on Pinterest

Share This