UPPTÄCK: Madeline Kenney – Sucker

av | maj 21, 2020 | Artiklar, Ny musik, Upptäck

Madeline Kenney annonserar nytt album och delar med sig av en duett tillsammans med Kurt Wagner på singeln Sucker.

Två år har gått sedan Madeline Kenney släppte sitt andra album Perfect Shapes och nu står det klart att hennes tredje skiva landar i sommar.

Den 31 juli släpper Madeline Kenney albumet Sucker’s Lunch via Carpark Records och först ut är den vackra singeln Sucker där hon gästas av Kurt Wagner från Lambchop på sång.

– Min erfarenhet av att skriva dessa låtar var inte lätt, det var smärtsamt och svårt. Jag var livrädd för att bli förälskad och även om jag så gärna skulle vilja skriva en klibbig, söt låt till någon, så kommer det inte naturligt för mig. Istället ville jag utforska de små ögonblicken; som när jag satt ensam på mitt rum och gissade vad den andra personen tänkte, berättar Madeline Kenney i en kommentar om det kommande albumet.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This