UPPTÄCK: Le Dudes – Glorified Pleasure

av | Jan 7, 2018 | Ny musik, Upptäck

Vi har lyssnat på Le Dudes Glorified Pleasure och det är bara att konstatera att fler borde upptäcka Le Dudes oupptäckta jangle-pop slackerpärla.

Är du en slacker? Gillar du Mac DeMarco, Mac n’ cheese och att skatea? Har du kanske ett par balla strumpor också? Jag gillar minst två av alla ovanstående saker och har försökt mig på att skatea några gånger (ganska misslyckade försök). Le Dudes färska EP Glorified Pleasure är dock av en mer lyckad sort, vi bjuds på ren och skär slackermusik som gör sig perfekt som soundtrack till ett liv i coola t-shirts tillsammans ett par riktigt goa och urtvättade dad-, alternativt mom-jeans.

Skämt å sido, det inledande spåret festprisse groovar loss redan efter sekund tre för att sväva ut i ett dansgolvsvänlig melodi där vi även bjuds på bongotrumsbeats för att sedan glida över i söndagssega mainstreet of #cph som rytmiskt vaggar oss in i solglimmrande musik för att kort därefter väcka oss från vår behagliga slummer med spåret flirty. Det hörs att Le Dudes har en bra känsla för melodier och EP:n Glorified Pleasure är en slackerpärla som bara väntar på att upptäckas – så vad väntar du på?

Författare:
Amanda Båmstedt, Skribent

Pin It on Pinterest

Share This