UPPTÄCK: Klara Keller – Hellre Ingen Alls Än Misslyckad

av | apr 20, 2020 | Artiklar, Ny musik, Upptäck

Tonskön och obunden pop på svenska när Klara Keller är först ut på Jocke Åhlunds nystartade skivbolag.

Klara Keller är först ut när Jocke Åhlund presenterar sitt nystartade skivbolag Gibbon och det är råder ingen tvekan om Keller är en artist som vi lär se mer av under det kommande året efter att ha hört hennes debutsingel Hellre Ingen Alls Än Misslyckad.

Tonskön och obunden pop på svenska verkar nämligen vara Klara Kellers kall och hennes debutsingel ger minst sagt höga förhoppningar inför EP:n Hjärtansfröjd som är planerad att släppas i höst.

– Mitt liv är på största, blodigaste allvar, därför tänkte jag bara ha lite kul medan jag kan. Till exempel när jag gör min konst och musik. Vissa tycker låten är sorglig, andra tycker den är rolig. Jag tycker den är… upplysande. Jag har lärt mig mycket sedan jag skrev den. Och låten är speciell för mig eftersom att temat inte är något jag vanligtvis skriver om. Men jag är en bara en röst för min tid och därför tycker jag den är så viktig, berättar Klara Keller om låten.

Förutom sitt egna projekt medverkar även Klara Keller som gästsångerska på Håkan Hellströms nya album Rampljus som släpps den 15 maj.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This