UPPTÄCK: Jesse Jo Stark – Deadly Doll

av | Sep 20, 2017 | Ny musik, Upptäck

Jesse Jo Stark imponerar på nya singeln Deadly Doll.

I början på september släppte den Los Angeles-baserade designern och musikern Jesse Jo Stark singeln Deady Doll. Ett alster som lätt förblindar lyssnaren med sin mörka romantik och sitt Lana Del Rey-doftande sound. Bakom produktionen hittar vi Jason Lytle (Band of Horses, Grandaddy) och det är med hög förväntan vi ser fram emot mer musik från Jesse Jo Stark.

– När jag skrev låten kände jag att ”Deadly Doll” var mitt alter ego. Det är fortfarande beroende på mitt humör. Lyriskt kan du tolka det på många olika sätt, men låten fick mig igenom en tuff period och jag hoppas att det gör detsamma för lyssnaren, berättar Jesse Jo Stark i en kommentar om singeln.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This