Två nya låtar från Jay Som

av | feb 21, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter

Jay Som följer upp fjolårets album med två nya låtar.

Melina Duterte har släppt musik som Jay Som sedan 2015 och i fjol delade hon med sig av det fantastiska albumet Anak Ko. Nu följer hon upp skivan med två nya spår som spelades in samtidigt som albumet, men som aldrig kom med på skivan och i går släpptes singlarna A Thousand Words och Can’t Sleep.

– Den här låten gjordes efter ett år av omfattande turnerande och en inställd turné. Jag tvingade mig själv att göra en gladlynt låt för att ta mig ur mitt mående och jag ville påminna mig själv om att musik kan vara kul. Låten är starkt inspirerad av Bruce Springsteen, Elliott Smith, Pavement och låten Alright av Supergrass, berättar Melina Duterte om låten A Thousand Words.

Den 5 april kommer Jay Som till Sverige för en konsert på Bar Brooklyn i Stockholm. Låtarna kommer att släppas på vinyl den 1 maj via Polyvinyl och här kan du läsa en intervju som vi gjorde med Jay Som i fjol.

Författare:
Redaktionen

Pin It on Pinterest

Share This