Gillar du politiska intriger eller superhjältar? Då är den här veckans tv-koll någonting för dig. Tv-redaktören Karin Brorson listar de senaste nyheterna den här veckan. 

Foto: Nathaniel E Bell/Netflix

Foto: Nathaniel E Bell/Netflix

House of Cards är tillbaka med sin tredje säsong! Klockan nio på fredagmorgon lades hela säsongen upp på streamingsajten Netflix. Tidigare i februari hade tio avsnitt råkats läckas, men tog snabbt bort. Men nu är hela säsongen med sina tretton avsnitt uppe.

Foto: CW

Foto: CW

CW fortsätter på sin superhjälte-period med att göra en ny spinoff med karaktärer från både Arrow och The Flash. Än så länge finns inget namn på den här spinoffen men kommer troligtvis innehålla de här karaktärerna: Ray Palmer från Arrow, Dr. Martin Stein och Captain Cold från The Flash. Även Sarah Lance skall troligtvis vara med, men eftersom Sarah blev dödad i Arrow så är hennes medverkan fortfarande oklar.

De kommer även vara med tre stora DC-karaktärer som aldrig tidigare varit med i en tv-serie. Vilka dem är får vi se i framtiden.

Tom Ellis

Tom Ellis

För bara någon vecka sedan sen så satte Fox igång med en ny fantasi serie – Lucifer. Den kommer handla om när Lucifer lämnar Helvetet och börjar hjälpa polisen i Los Angeles för att sätta dit kriminella. Det verkar som att Tom Ellis kommer att utgöra huvudrollen.

Lucifer blir alltså ännu en DC serie som kommer till tv. Tidigare kan man se Gotham på Fox, Arrow och The Flash på CW och snart kommer även Supergirl på CBS.

Pin It on Pinterest

Share This