Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

homelandShowtime har meddelat att Homeland får en sjätte säsong! Några datum är inte klara än, men SVT meddelar att de kommer att sända.


 

Dirty Dancing. Foto:  Lions Gate Home Ent.

Dirty Dancing. Foto: Lions Gate Home Ent.

Den gamla klassikern Dirty Dancing från 1987 kommer nu att bli en tv-musikal på tre timmar. Det är ABC Studios som ligger bakom beslutet. Och Baby? Jo, hon kommer att spelas av Abigail Breslin. Vem som tar över efter Patrick Swayze är fortfarande oklart.


aaron

Aaron Paul från Breaking Bad och Hugh Dancy från Hannibal kommer nu att synas i den nya Hulu-serien The Path. Serien är skapad av Jason Katims som tidigare varit bakom serier såsom Friday Night Lights och Parenthood. The Path har nu fått ett startdatum och kommer komma den 30 mars 2016.


 

The Blacklist Foto: NBC

The Blacklist Foto: NBC

The Blacklist har nu fått godkännande av en fjärde säsong av NBC. Serieskaparen Jon Bokenkamp meddelade att han har vetat om godkännandet ett tag, men valt att hålla det hemligt. Han menar även att de har fortfarande mycket kvar att berätta och är glad att serien fått en till säsong.


 

Gåsmamman Foto: Kanal 5

Gåsmamman Foto: Kanal 5

Den svenska serien Gåsmamman har fått stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands. Serien har nu blivit planerad till att gå i fyra säsonger, uppger New York Times. Gåsmamman har följt den holländska förlagan Penoza genom den första säsongen. Om den spinner vidare på egna storylines är bara en frågeställning än så länge.


 

James Patterson Foto: jamespatterson.com

CBS håller nu på att utveckla ett rättsligt drama som baseras på boken Now You See Her, skriven av James Patterson och Michael Ledwidge. Bakom serien finner man Siobhan Byrne O’Connor som mest är känd för Blue Bloods, men även Patterson själv.

Pin It on Pinterest

Share This