Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

Foto: HBO

Foto: HBO

Ny Girls-trailer!

Den kommande sjätte säsongen av Lena Dunhams serie Girls ska också bli den sista, och nu har den första trailern släppts. Femte säsongen var en av seriens bästa och om sjätte säsongen håller samma nivå blir det en riktigt bra avslutning. Trailern är i alla fall tonsatt med Seinabo Seys Pretend, vilket bådar gott. Sjätte säsongen av Girls har premiär under 2017. Trailern går att se här! 

James Remar Foto: Michael Buckner Variety

James Remar Foto: Michael Buckner Variety

James Remar klar för Gotham

Variety rapporterade i veckan att skådisen James Remar (Dexter, Sex and the City) är klar för serien Gotham som Jim Gordons farbror. När den kommande säsongen har premiär är ännu inte klart men förhoppningsvis kommer även den visas på Netflix och Cmore för svenska tittare.

James Corden Foto: Jason Bell

James Corden Foto: Jason Bell

James Corden leder Grammy-galan

I veckan blev det klart att det blir James Corden som ska leda årets Grammy Awards. Den gladlynte Corden ligger annars bakom den populära Youtube-kanalen Carpool Kar…. förlåt, jag menar att han leder CBS-programmet Late Late Show som han tog över efter Craig Ferguson. Årets Grammy-gala sänds 12 februari.

Martha Stewart och Snoop Dogg Foto: Piotr Sikora/VH1

Martha Stewart och Snoop Dogg Foto: Piotr Sikora/VH1

Ny säsong för Martha och Snoop!

Något många har missat är att matlagningslegendaren Martha Stewart (USA:s mat-Tina?) och Snoop Dogg tillsammans har ett matlagningsprogram på VH1. Där bjuder varje vecka olika kändisar på en middag de lagar tillsammans, och hittills har bland andra Seth Rogen, Wiz Khalifa och 50 Cent varit gäster. Nu är det alltså klart att serien får en andra säsong.

Pin It on Pinterest

Share This