Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

The Walking Dead. Foto: Gene Page/AMC

The Walking Dead. Foto: Gene Page/AMC

AMC förnyas The Walking Dead för en sjunde säsong. Just nu sänds den sjätte säsongen av den populära serien. Dess spinoff serien Fear the Walking Dead har sedan tidigare blivit förnyad till en andra säsong.

Girls Foto: HBO

Girls Foto: HBO

HBO har kommit ut med premiärdatum för olika serier. Girls kommer vi inte få se förrän den 21 februari. Samma dag kommer även Togetherness tillbaka med sin andra säsong. Nya serien Vinyl, med producenterna bakom Boardwalk Empire, Martin Scorsese och Terrence Winter, kommer på alla hjärtans dag den 14 februari. Serien följer en musikproducents liv under 1970-talet och dess rock och droger.

Game of Thrones Foto: HBO

Game of Thrones Foto: HBO

På grund av att många serier av HBO har i år ett ganska sent premiärdatum så går det nu rykten om att Game of Thrones kanske kommer komma ännu senare. Vanligtvis brukar HBO börja sina midseasonserier i mitten av januari, men nu kommer Girls med flera i slutet av februari istället. Kan det göra så att Game of Thrones behöver flytta på sig? I så fall kommer inte sjätte säsongen visas förrän i slutet av april eller början av maj. Men om en väntar på något gott kan en aldrig vänta för länge. Inte sant?

Shades of Blue. Foto: NBC Official

Shades of Blue. Foto: NBC Official

Jennifer Lopez kommer till NBC i rollen som polis. Efter mycket om och men sedan 2014 kommer nu serien Shades of Blue med Lopez i spetsen. Lopez karaktär Harlee Santos är en polisdetektiv i Brooklyn och hamnar i trubbel efter gjort några dåliga saker. Chefen spelas av Ray Liotta (Goodfellas) och kollegan Robert Stahl, spelad av Warren Kole (Stalker), är kär i henne. En helt enkelt vanlig polisserie där en kvinna är i fokus.

Grandfathered. Foto: Fox

Grandfathered. Foto: Fox

John Stamos som farfar kommer vara kvar en stund till. Fox har nu beställt en full säsong av serien Grandfathered där en får följa ungkarlen Jimmy (Stamos) som en dag får reda på att har en son, spelad av Josh Peck) som i sin tur har ett barn.

Senaste avsnittet hade enligt siffror endast 3,3 miljoner tittare men Fox tror på deras serie och visar sig vara bättre än andra serier vid den här tiden.

Pin It on Pinterest

Share This