Tv-redaktionen på Popmani tipsar om de senaste nyheterna i tv-världen.

Violett Beane Foto: Jordan Petsy

Violett Beane Foto: Jordan Petsy

Ännu en snabb karaktär kommer till The Flash i år. Violett Beane kommer att spela Jesse Quick eller Jesse Chambers som hennes riktiga namn kommer att vara. På liknande sätt som Barry Allen kommer hon också ha snabbheten som sitt största vapen. Jesse kommer att bli indragen i kampen mellan Barry och den nyaste skurken i säsong två; Zoom.

Även Malese Jow som vi såg som Linda Park i några avsnitt i första säsongen kommer även att vara med i säsong två. Hennes återkomst sägs sätta både Barry och Iris i fara.

The Flash är tillbaka den 6 oktober.

Emma Roberts och Evan Peters i American Horror Story: Freak Show Foto: FX Networks

Emma Roberts och Evan Peters i American Horror Story: Freak Show Foto: FX Networks

Dubbelt så mycket American Horror Story nästa år? Det skulle vara en sak som ingen skulle tacka nej till. Och enligt Ryan Murphy kan det bli verklighet. Han funderar nämligen på att göra en höstsäsong och en vårsäsong. Härlig skräckserie året runt!

Amerian Horror Story ska börja med sin femte säsong den 7 oktober och den här gången kommer säsongen utspela sig på ett hotell. Tidigare säsonger har handlat om en hemsökt hus, ett dårhus, häxor och en freak show.

Foto: Annette Brown/VH1 Network

Foto: Annette Brown/VH1 Network

VH1 bestämmer sig nu för att lägga ner deras serie Hindsight. Serien blev först förnyad för en andra säsong men det verkar som de har ångrat sig. Hindsight handlar om en kvinna som åker tillbaka till år 1995 där hon får möjligheten att ändra hennes tidigare misstag.

Foto: Hulu

Foto: Hulu

Hulu har förnyat en av deras senaste serie, Difficult People för en andra säsong. Serien handlar följer två bästa vänner (Julie Klausner och Billy Eichner) som bor i New York och hur deras dåliga beteende sätter de ofta i trubbel. Den här komediserien säsong två kommer bestå av tio avsnitt.

American Dad Foto: TBS/Fox

American Dad Foto: TBS/Fox

American Dad har blivit förnyad av tv-kanalen TBS. Hela två säsonger har den fått godkännande för där varje säsong kommer ha 22 avsnitt – vilket kommer bli de längsta säsongerna av American Dad. Och inte nog med det den kommer komma över 200 sträcken tack vare de.

År 2013 valde Fox att lägga ner American Dad men blev snabbt upplockad av TBS och deras relation verkar fortsätta att vara långvarig.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This