Tv-redaktören Karin Brorson listar de senaste nyheterna som kommit i veckan. 

Foto: Valerie Macon/Getty Images

Foto: Valerie Macon/Getty Images

Saknar ni Hiro Nakamura som kunde manipulera tid och rum i NBC serien Heroes? Då behöver ni inte må dåligt länge till. Utan Masi Oka kommer att åter igen spela sin roll som Nakamura i miniserien Heroes Reborn.

Kim Dickens och Cliff Curtis i Fear The Walking Dead. Foto: Justin Lubin/AMC

Kim Dickens och Cliff Curtis i Fear The Walking Dead. Foto: Justin Lubin/AMC

Titeln på The Walking Dead-spinoffen har nu kommit! Serien som kommer att utspela sig i L.A. kommer att heta Fear the Walking Dead. I serien så kommer ni bland annat se Kim Dickens och Cliff Curtis.

Foto: FX

Foto: FX

Den första april släpps ett seriealbum med Sons of Anarchy. Det kommer att innehålla två berättelser som inte visats på tv innan. Första med titeln Ingen utväg utspelar sig under den femte säsongen av tv-serien. Det kommande albumet kommer utspela sig under de luckor som finns i serien.

Foto: National Geographic Channels/Kent Eanes

Foto: National Geographic Channels/Kent Eanes

Den 5 april kommer första delen av miniserien Killing Jesus. En serie uppdelad i två delar som är baserad av boken av Bill O’Reilly och Martin Dugard som handlar om Jesus liv och vad som ledde till hans död.

I rollerna ser vi Kelsey Grammet och Stephen Moyer. Ni kan se serien på National Geographic Channel den 5 april klockan 20.30 och andra delen dagen efter.

Foto: FOX

Foto: FOX

Nu är det klart! Den omåttligt populära tv-serien från 1993 kommer nu tillbaka. Efter att ha hört rykten om X-Files återkomst en stund nu kan vi äntligen ge ett bekräftande att FOX serien med David Duchovny och Gillian Andersson kommer tillbaka.

Pin It on Pinterest

Share This