The Pains of Being Pure at Heart splittras

av | nov 5, 2019 | Artiklar, Läsvärt, Nyheter

Det amerikanska indiepopbandet The Pains of Being Pure at Heart har splittras.

Med fyra album i bagaget står det nu klart att det amerikanska indiepopbandet The Pains of Being Pure at Heart har splittrats.

Bandets frontman Kip Berman annonserade uppbrottet på sin Instagram under gårdagen och gick även ut med att han i framtiden kommer fokusera på sitt nya projekt The Natvral.

– Jag startade gruppen när jag först flyttade till New York och jag slutförde vår sista skiva The Echo of Pleasure precis innan min dotter föddes och jag flyttade till Princeton. Från den tiden framåt kände jag aldrig riktigt detsamma och musiken jag skapade kändes inte heller likadan. Men detta är bra, både för mitt hjärta och min musik, skriver Kip Berman på sin Instagram.

Nu har det gått två år sedan The Pains of Being Pure at Heart släppte sitt fjärde album The Echo of Please och i fredags släppte The Natvral en ny singel under titeln You Looked Like a Portrait som följer upp debut-EP:n från i fjol.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This