Hösten innebär mycket. Löv som faller, liter med te som förtärs och raggsockor som värmen en i kylan. Men det betyder även att en hel del serier som äntligen visas i tv-rutan. Som vanligt kommer det oändligt många och det kan bli svårt att leta sig fram bland guldklimparna. Här kommer några förslag på vad du kan se på i höstregnet: 

Melissa Benoist i Supergirl Foto: CBS

Melissa Benoist i Supergirl Foto: CBS

SUPERGIRL

Kara-Zor-El är Supermannens kusin och har fram tills hon är 24 dolt sina krafter för omvärlden. En katastrof motiverar henne till att sätta dem i bruk och hon påbörjar en egen karriär som superhjälte.

Seriestart: 26 oktober

Megan Good i Minority Report. Foto: FOX

Megan Good i Minority Report. Foto: FOX

MINORITY REPORT

13 år efter att filmen med samma namn hade premiär kommer nu Minority Report som serie. Den utspelar sig 2065 i Washington D.C. och handlar om Dash, spelad av Stark Sands, som har förmågan att förutse brott. Pre-Crime enheten har dessvärre lagts ned, och Dash tillsammans med sidekicks får göra sitt bästa för att bekämpa brott samtidigt som de flyr från skurkar.

Seriestart: 21 september

Aziz Ansari Foto:  Frederick M. Brown

Aziz Ansari Foto: Frederick M. Brown

MASTER OF NONE 

Komikern Aziz Ansari, komiker och känd från bland annat Parks and Recreation, kommer med en tv-serie där han själv spelar huvudrollen Dev, en skådespelare som bor i New York. Serien baseras på Ansaris stand-up.

Seriestart: 6 november

Kiki Sukezane i Heroes Reborn Foto: NBC

Kiki Sukezane i Heroes Reborn Foto: NBC

HEROES REBORN

Många är vi som minns Heroes som sändes 2006-2010. Nu kommer en reboot i form av miniserien Heroes Reborn, blandat med gamla karaktärer från originaleserien och nya tillskott.

Seriestart: 24 september

Pin It on Pinterest

Share This