IMG_0729-2-800x1200
Namn:
Bea Hansson
Gör: Bloggar/instagrammar och pluggar mode och design på gymnasiet.
Senast lyssnade låt: All We Are – “I Wear You” (Years & Years Rework)
Senast skickade sms: ”låter bra! Vi hörs om det!”
Livsmål: På något sätt försöka göra det jag alltid drömt om.
Blogg: bon.se/beahansson
Instagram: @beahansson


Hej! Vem är du?
Hej! Jag heter Bea Hansson, är snart 19 år och bor i min lilla etta i Stockholm tillsammans med min syster Linn sedan två år tillbaka. Jag går andra året på gymnasiet där jag pluggar mode och design och när jag inte gör det så bloggar jag om mode på bon.se och instagrammar en hel del!

Hur skulle du själv beskriva din stil?
Jag gillar att snappa upp nya trender och blanda med gamla, samtidigt som jag gillar att skapa mina egna.  Min  stil varierar men jag skulle nog beskriva min stil som väldigt enkel och sportig. Jag älskar verkligen att vara kreativ när det kommer till kläder och testar ofta nya saker och kombinationer.

4

Hur viktigt är stil och mode för dig?
Stil och mode hör nog till de viktigare sakerna i mitt liv. Jag hade absolut inte kunnat leva utan det, för det är på något sätt min chans att få utrycka mig själv genom konst och få dela med mig av min kreativitet.

Var köper du dina kläder?
Jag är väldigt svag för de svenska butikerna så jag handlar ofta på & Other Stories, Weekday och H&M Trend. Men jag gillar också att handla på nätet, jag tycker det är smidigt för man hittar lite udda saker som ingen annan har!

Har du någon favorit bland designers/märken/butiker?
För tillfället är mina favoriter Altuzarra, Acne och HBA. Jag blev väldigt inspirerad av deras senast kollektioner, dem var riktigt schysta faktiskt!

Vilket plagg kan du inte leva utan?
Oj svårt! Jag skulle nog säga alla kappor i min garderob. Haha. Det känns som jag shoppar en miljon kappor varje år men ändå har jag inga! Man kan aldrig ha för många …

IMG_0551-1IMG_0557

Vem/Vad inspireras du av?
Jag blir väldigt inspirerad av musik, bilder, videos, våren, människor, resor, ikoner och en rad andra saker.

Vad får du för reaktioner på din stil?
Det brukar variera! Oftast positiva reaktioner, men ibland händer det att man får en konstig blick eller två. Men jag försöker bara vända det till det positiva, alla kan givetvis inte tycka lika om stil, det är ju det som är så underbart.

Vilken bild vill du att andra människor ska ha av dig?
  Det är inget jag brukar gå runt och fundera på, men givetvis vill man vara omtyckt. Jag gillar själv att skapa mig olika uppfattningar om folk så det är härligt om andra kan göra det om mig också.

Du är från en liten stad, Ängelholm. Hur var det att jobba med bloggen och mode där?

Det var speciellt, det var inte förrän tills jag flyttade till Stockholm som jag tog bloggen och modet mer seriöst. Det är svårt att jobba med mode i en småstad för det finns inte alls lika många möjligheter. Men det passade mig perfekt för jag en person som gillar att röra på mig och se nya saker, och drar mig gärna åt de stora städerna.

Du och din syster Linn står varandra nära och samarbetar en del, vad är för och nackdelarna med det?
Jag ser faktiskt inga nackdelar med att jag och Linn står varandra så nära och jobbar mycket ihop, jag ser nog bara fördelar. Linn är min bästa vän men visst går vi varandra på nerverna i stort sett hela tiden, men det tror jag alla syskon gör.

Nu bloggar du på Bon.se, hur hamnade du där?
Rena slumpen faktiskt… De frågade om jag ville börja blogga där och jag sa givetvis ja!

Ditt flöde på Instagram är genomtänkt och snyggt. Hur lyckas man skapa ett snyggt flöde som lockar följare?
Wow tack! Ja framför allt tycker jag att man ska ha en stil på flödet som man själv vill stå för och tycker är snyggt. Jag älskar stilrena och vita bilder och hade från början en tanke på att det var så jag ville ha det. Så mitt tips är väl att hitta ett flöde som ingen annan har för att locka till sig följare!

3bea-800x533

Vad slänger du på dig om du endast har fem minuter för att skapa en trendig look?
– Jag skulle slänga på mig ett par sköna byxor till en lite varmare stickad tröja och en tunnare jacka över mina axlar. Det skulle jag matcha med ett par sneakers, solglasögon och en lagom stor skinnväska.

Våren är i full blom, vilka är de tre hetaste plaggen som du kommer köra på i vår?
Åh. Jag får alltid så mycket ny energi och inspiration när våren kommer! Snart när det börjar bli lite varmare kommer jag att bära ett par halvlånga byxor som hängt i garderoben hela vintern, min denimjacka som jag är kär i och till sist en topp som jag håller på att sy som snart är klar!

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This