Spiritualized till Sverige

av | sep 13, 2018 | Artiklar, Nyheter

Spiritualized kommer till Sverige i vår.

Med nya albumet And Nothing Hurt i ryggen blev det igår klart att Spiritualized kommer till Sverige för en konsert på Vasateatern i Stockholm den 17 mars.

Senast Spiritualized var aktuell med ett album var för sex år sedan med skivan Sweet Heart Sweet Light och den 7 september var det dags för den magiska uppföljarenAnd Nothing Hurt att möta världen.

– Att skapa den här skivan helt själv gjorde mig mer galen än någonsin. Vi hade gjort en del stora konserter och jag ville verkligen fånga det ljudet, men jag hade inte de pengarna till att göra det. Jag var tvungen att hitta ett sätt att arbeta inom ramen för den budgeten som fanns. Så jag köpte en laptop och gjorde allt i ett litet rum i mitt hus, berättar Jason Pierce i en kommentar om albumet.

Biljetterna släpps den 14 september klockan 10.00 via Luger.

Författare:
Elin Strömberg, Skribent & Chefredaktör

Pin It on Pinterest

Share This