sir Was samarbetar med Casper Clausen från Efterklang på ny singel

av | jul 6, 2020 | Artiklar, Läsvärt, Ny musik, Nyheter

Tyngdlös perfektion när sir Was samarbetar med Casper Clausen från Efterklang på nya singeln Flyder.

Det danska bandet Efterklang släppte under förra hösten sitt sjätte album Alltid Sammen och sir Was var tidigare i år aktuell med EP:n Letter som uppföljare till albumet Holding On To A Dream som kom i fjol. Efter att ha träffat varandra i Berlin, har nu sångaren Casper Clausen i Efterklang och den svenska musikern Joel Wästberg påbörjat ett samarbete.

Casper Clausen beskriver samarbetet som kärlek vid första ögonkastet och i pressmeddelandet berömmer han Joel Wästberg för hans förmåga att rama in ögonblick och hans öra för melodi och textur. Något som definitivt hörs på deras gemensamma skapelse Flyder som släpptes i dag.

Den fantastiska singeln bär på ett viktlöst sound och de båda musikerna kompletterar verkligen varandra på ett helt enastående sätt.

Flyder är en låt till strömmen som bär vår båt, ett firande och en rädsla för den metafysiska platsen där vi bestämmer oss för att stanna och växa våra rötter, vårt hem på en flytande brygga, ett rörligt nav och en sammansatt blomma av allt som är av vikt. När du lyckas släppa din egen styrka, när du flyter och stannar på samma gång, berättar artisterna i en kommentar om låten.

Författare:
Redaktionen

Fotograf:
Karin Hedberg

Pin It on Pinterest

Share This