Silvana Imam släpper nytt album

av | apr 16, 2018 | Artiklar, Nyheter

Silvana Imam släpper ett nytt album i vår.

Sedan Silvana Imams release av debutalbumet Naturkraft 2016, har hon knappast legat på latsidan. Förutom att släppa en dokumentärfilm och en bok har Silvana Imam även hunnit med en drös av hyllade uppträdaden samt släppa en låt tillsammans med Eva Dahlgren och Sikai.

I dag blev det klart att Silvanas andra album släpps den 18 maj via hennes egna bolag Naturkraft tillsammans med Trans 94 och redan den 27 april släpps det första smakprovet från skivan Helig Moder i form av singeln Vikken Då. 

– Med Helig Moder har jag experimenterat och utmanat mig själv, mitt musikskapande och min röst mer än jag någonsin gjort. Jag har varit obekväm och de känslorna har lett till att jag skapat de bästa låtarna jag gjort, säger Silvana Imam.

Foto: Paulina Torbjörnsen

Pin It on Pinterest

Share This