Seinabo Sey och Little Dragon till P3 Guld

av | Nov 9, 2018 | Artiklar, Nyheter

P3 Guld presenterar de första liveartisterna till nästa års gala.

Nyligen blev det klart Tina Mehrafzoon och Marcus Berggren kommer att leda nästa års P3 Guld och idag presenterades även de två första liveartisterna till galan i form av Seinabo Sey och Little Dragon.

– P3 Guld kommer alltid vara speciellt för mig, säger Seinabo Sey. Där gjorde jag mitt första stora framträdande med min första singel Younger år 2014. Det ska bli fantastiskt kul att nu fem år senare återigen få sjunga på galan, slightly older och med mitt helt nya andra album i bagaget. Göteborg är ju dessutom livets stad, berättar Seinabo Sey i en kommentar om P3 Guld.

För tredje året i rad arrangeras galan som äger rum den 19 januari på Partille arena utanför Göteborg.

Foto: Vicki King

Pin It on Pinterest

Share This